Hundene  Happy  :  Happys utstillingsresultater


Navn Blazing Sun Dances to the Tune "Happy"
Født 30.01.2016
Kjønn Tispe
Reg. nr N033625/16
Mor Blazing Sun Bending the Rules "Tica"
Far CAN CH. AM Platinum GCH. NUCH EW-15 Pikkinokka's Lightning Bug CGC CGCA RN "Flash"
HD C/B
AA 0/0
Øyne -
prcd-PRA (DNA) A eller B
CEA-ch (DNA) Normal (fri) via foreldrene
Høyde -
Vekt -
Eier Helene og Mads Odden-Gravdahl, Kennel Blazing Sun
Oppdretter Helene Odden-Gravdahl, Kennel Blazing Sun
Meritter 2BTK valp 4-6mnd
Annet

Kullinformasjon

Ønsket om å beholde valp etter Flash og Tica var stort, men med baby ventet rett etter at D-kullet hadde nådd leveringsalder, sa fornuften nei. Tilfeldighetene sørget derimot for at rett deleiehjem til Happy ikke var i boks da leveringsalderen var nådd, og da babyen kom for tidlig, var valp og baby et faktum. Det skulle vise seg at vi hadde verdens enkleste baby og verdens enkleste valp, og dermed ble Happy boende her.

Happy er en hund etter navnet sitt. Med en hale som vifter konstant, er hun vanskelig å motstå. Hun er ikke ulik sin mor og mormor i den forstand at hun har et enormt førerfokus og en samarbeidsvilje uten like, noe som gjør henne til en drøm å jobbe med. Hun har en særdeles velutviklet avknapp, og kan falle til ro hvor som helst.
Happy er utrolig kjælen, og er min faste skygge og fot/fangvarmer. Likevel har vi litt forskjellig å jobbe med (blant annet pelle bort alarm-oppgaven hun har gitt seg selv), men jeg ser virkelig frem til å jobbe mer med denne frøkna fremover.

Som unghund har Happy fortsatt å være like happy og like arbeidsvillig og førerorientert. Hun har fremdeles lett for å si ifra om hva hun mener om saker og ting, men har også stor nysgjerrighet som gjør at hun på eget initiativ undersøker det som potensielt måtte være skummelt. Happy er langbent og smal, og er nok ingen stor utstillingshund, men hun har en kroppsbeherskelse og fart de fleste på samme størrelse kan misunne henne. Dessverre ble Happy røntget med en C-hofte. Dette har neppe noen særlig betydning for henne selv, men det lukker døren for eventuelle avlsplaner. Det er kjedelig, men samtidig har vi en utrolig morsom hund, en suveren treningskompis både innen søksarbeid og lydighet, en kosehund uten like og vår 1år gamle datter har verdens beste venn i Happy. <3


Happy 14 uker


Happy 6mnd og våt i pelsen