Galleri 


E-kullet ble testet på fuglevinge for første gang da de var 5 uker og 6 dager. En og en ble de tatt med ut på fremmed sted. De fikk såvidt snuse på vingen, før den ble gjemt. Pga ulik grad av våkenhet, vil de testes flere ganger før de "bedømmes", men et førsteinntrykk av interessen har vi fått.
Først ut var de tre tispene.
Rosa: Var trøtt, men ble raskt vekket liv i ved lukten av vingen. Sleiket masse på den. Søkte med stor iver, og fant etter litt om og men vingen, og ville da helst rive og slite i den.
Gul: Søkte straks med enorm iver. Fant vingen relativt raskt, slikket, plukket den opp og ristet den godt før også hun gjerne ville rive litt i den. Måtte brått gjøre fra seg, og ble sittende og holde vingen i munnen mens hun gjorde sitt fornødne. Bar deretter vingen med seg inn i buskene og gjemte seg, og ville ikke gi den fra seg igjen.
Lilla: Også trøtt. Viste stor søkslyst og fant vingen raskt. La seg ned og begynte spise på den.
Deretter var det hannhundenes tur:
Rød: Enorm iver fra første snus. Søkte effektivt og med stor iver. Ville ikke dele på viltet, og kastet seg frem i bedre grep da jeg prøvde snike det fra han ;) Bar det med seg, og ville gjerne rive litt i det.
Blå: Også Blå var supertent fra første stund, og knurra da jeg tok bort vingen for å gjemme den, haha! Søkte svært godt, og bar den med seg langt bort i buskene for å ha den for seg selv.
Grønn: Veldig trøtt. Søkte ivrig, men klarte ikke finne vingen. Gjorde det litt lettere for han, og han slikket ivrig på den og nappet i fjærne, men får prøve mer siden.
Orange: Flott søk, stor iver. Ville helst legge seg ned og spise vingen da han fant den.


Særdeles stolt Gul


Gul gjemte seg med skatten sin


Lilla


Ivrig Rød ville gjerne rive litt


Orange