Hundene  :  Isi  MH-protokoll


LPI Adoreas Red Isis

Navn LPI Adoreas Red Isis "Isi"
Født 14.04.2014
Kjønn Tispe
Reg. nr NO41464/14
Foreldre Far: CH SHR GAD's Quintessential KD Treasure JH CD WCX
Mor: NUCH DKUCH Adoreas Red Embla
HD A/B (fri)
AA 0/0 (fri)
Øyne  
prcd-PRA Normal/Clear* (A*) (arvelig fri)
CEA-ch Normal/Clear* (A*) (arvelig fri)
Høyde  -
Vekt  -
Eier Helene H. Gravdahl, Kennel Blazing Sun og Suzanne Wien
Oppdretter Gunn Tove Jensen, kennel Adorea
Meritter 1BTK BIR BIS 4-6mnd, 2*2BTK valp, Excellent-JK 1JKK BIR juior BIS-3 junior, Excellent-UK 2UKK på NV-15,  2.premie med 155,5p på debuten i LP1, 3*1.premie i LP1 = LP I-tittel og 3*opprykk til LP2
Annet

Trenes i lydighet og blodspor

Da Gunn Tove i 2014 fikk bruke vakre Quinn på sin Embla, ble jeg raskt interessert. Quinn er en Canadisk hannhund jeg selv lenge ønsket å bruke, men å importere er dyrt, så jeg la fra meg tanken igjen. Tilfeldighetene var mange, og hellet stort, noe som resulterte i at fantastiske lille Isi flyttet hjem hit 8 uker gammel. Her hjemme ventet guttebanden i mitt C-kull som er 11 dager yngre. Ingen tvil om at Isi fikk kjørt seg, men hun taklet sine nye brødre på en utrolig måte, og fant også stor trygghet i de voksne damene her.
Isi skulle riktignok ikke bli boende her mer enn noen uker. Meningen var hele tiden at hun skulle flytte til de dyktige fôrvertene Suzanne og Sigurd som fra før av hadde tolleren Zera. Det skal ikke legges under en stol at Isi på de ukene hun bodde her hadde krøpet langt inn i hjertet, og det var ikke enkelt å se henne dra. Likevel vet jeg hun ikke kunne bodd i et bedre hjem.

Da Isi ble 9mnd skrev Suzanne følgende beskrivelse i bloggen sin
"
Isi er ei søt lita tispe, som elsker mennesker og dyr, som absolutt skal gni seg inntil deg når hun koser, som er ei lita bølle som stjeler ting når du minst venter det, som kaster seg over andre hunder på tur (når eier glipper båndet) fordi hun vil lekelekeleke!, og som er veldig ivrig når hun skjønner at det er godbit eller lek å få"
Vi gleder oss stort til å følge utviklingen videre!


Isi 9mnd