Kull  :  Tidligere kull  :  A-kull  :  Always Winning  Shays resultater  :  Shays utvikling


Blazing Sun Always Winning

Navn Blazing Sun Always Winning "Shay"
Født 23.07.2010
Kjønn Hann
Reg. nr N49246/10
Foreldre River Nova Beware of Blazing Taika og D LUX NL VDH SK CH Cylas of Great Pleasure
HD A/A
AA A/A
Øyne  
PRA (DNA) A eller B
CEA (DNA) Normal (fri)
Høyde ca. 46,5cm (7mnd)
Vekt  
Eier Linn Johansen og Matias Abrahamsen
Oppdretter Helene H. Gravdahl, Kennel Blazing Sun
Meritter 2.beste hannvalp 4-6mnd
Annet

Trenes i agility - medlem i Agilityjunkies, blodspor og lydighet

Shay, eller Blå som han het i valpekassa, er Kennel Blazing Suns førstefødte. Han var fra første stund en vinner - som størst i kullet og med et velutviklet matvett, fikk han det alltid som han ville.


13mnd gammel

Shay er matmor Linns kommende agilitystjerne, matfar Matias' sporhund og tolleren Scotts lekekamerat og plageånd. Han skal nok også få prøvd seg på lydigheten, men agility er hovedfokus. Shay og familien bor her i Tønsberg, så han får nok oppdretteren holde et nært øye med.

Ved 8ukers-kontrollen hadde ikke Shay fått ned steinene sine, men veterinæren mente han kunne kjenne dem i lysken. Tiden gikk, veterinærer ble besøkt jevnlig, og vi har dessverre måttet finne oss i at han mangler en av kronjuvelene. Det er ikke godt å si om han er kryptorchid (ligger i buken - arvelig) eller monorchid (ikke dannet - ikke arvelig), men uansett er det svært leit at han ikke kan stilles ut, og dermed heller ikke ta championater. Han er likevel verdens herligste energibombe, og kunne ikke fått et bedre hjem enn hos Linn, Matias og Scott. Vi gleder oss til å følge agilitykarrieren!


Shay med sin nye familie

Kurs Shay har gått: