Kull  :  Aktuelle kull  :  Planlagte kull  :  Tidligere kull  Kullstatistikk  :  Fôrvertavtale


Som oppdretter ønsker man ofte flere avlsemner enn man har mulighet til å ha i sitt eget hjem. Dermed er det en veldig god løsning å sette bort enkelte hunder på fôrvertavtale/deleie. Dette innebærer at fôrverten får hunden gratis, mot at oppdretter har X antall kull eller parringer på den. Hunden vil stå i oppdretters navn helt til avlskravet er oppfylt, men vil deretter overskrives til fôrverten.

Fôrverter hos kennel Blazing Sun plikter å gi hunden et aktivt og godt liv, og behandle den som sin egen. Hunden skal stilles ut, og det er å foretrekke at fôrverten har interesse for dette og kan stille ut litt selv. Hunden skal også meritteres i annet enn utstilling, slik at jeg som oppdretter vet at det er mer enn bare et vakkert utseende på hunden. Fôrvert må derfor ha interesse for å trene og konkurrere innen en eller flere hundesporter. Det er mange fordeler ved å være fôrvert, blant annet får du

Likevel er det viktig å huske på at oppdretter

Deleieavtale innebærer nøyaktig det samme som en fôrvertavtale, med unntak av at oppdretter kun beholder retten til ett kull, mot at fôrverten betaler halv valpepris og står for de utgifter som ellers følger et normalt valpekjøp, inkludert HD/AD-røntgen. Alle andre utgifter knyttet til avlsklargjøring og i forbindelse med kullet, dekkes av oppdretter.

Ta gjerne kontakt via mail dersom du skulle ha spørsmål om det å være fôrvert. Vi videreformidler gjerne kontaktinformasjon til de fôrverter/deleiere vi allerede har i dag, slik at dere kan høre om deres erfaringer.